Om Pst

Filosofi:

Vil man være god til noget, skal der trænes rigtigt meget. PST ønsker, indenfor forskellige sportsgrene, at skabe lette, enkle og mobile træningsmiljøer hvor det er muligt at træne repetition/gentagelser af den samme øvelse, på en sjov og legende måde. Disse skal hurtigt og nemt kunne opstilles, af børn og voksne, både i klubben og af private i deres hjem. Alle miljøer, og produkter, som anvendes er egen- udviklet og produceret. PST produkterne produceres i Danmark, fordi vi ønsker at skabe Danske arbejdspladser. Der er indsendt patentansøgninger på flere løsninger og produkter.


Hvem er vi:


I sommeren 2011 modnedes de første tanker omkring PST´s koncepter. Herefter blev der udarbejdet prototyper af disse, som efterfølgende er blevet vist til forskellige meget kompetente personer inden for de forskellige sportsgrene. Efter dette, blev en større forretningsplan sat i værk.

Personerne bag PST har dyrket forskellige former for elitesport og har trænererfaring. Vores udgangspunkt er altid hvordan vi stimulere børn, unge og voksne inden for den sport de dyrker, på en sjov og legende måde. Vi tester altid vores løsninger på brugerne. Det er lige fra landsholdsspillere, til helt små børn. Vores mål, fælles for dem alle er, at de skal syntes det er sjovt, og at de igennem sjov og leg bliver bedre til deres sport.


Motto: 

Træn hvor du vil, når du vil.

Hvornår har du sidst haft 100 kvalificerede afslutninger på 20 min.

Leg dig bedre.

PST’s boldtrampoliner er udvalgt af DBU og bruges af dem som et vigtigt træningsredskab. Vores trampoliner brugtes aktivt på 275 DBU fodboldskoler i hele landet, hvilket betyder at ca 40.000 børn trænede på vores boldtrampoliner udelukkende i sommeren 2012. 

For mere information kontakt venligst Allan H. Sørensen tlf: +45 23986977